Branza zburata

Printeaza

Branza zburata din: lapte dulce, lapte si lapte prins.

 

Ingrediente:Branza zburata

  • 2 litri lapte dulce (nefiert)
  • 3 litri lapte (fiert)
  • 5 litri lapte prins

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se pune laptele dulce la fiert.

Când a fiert, se adaugă laptele prins şi cel nefiert şi se amestecă de câteva ori cu lingura de lemn.

Se lasă să se încingă va coagula după un prim clocot, se toarnă într-un tifon pe măsură şi se lasă să se scurgă o zi şi o noapte.

Se freacă brânza asta cu câtă sare vă place.

 

 

Pofta buna!

 


Poate iti place si:

retete

Branza de burduf cu boia

O reteta simpla si usor de preparat, branza de burduf cu boia din: branza de burduf, unt, boia, chimen si sare. Ingrediente: 300 gr. brinza de burduf sau cas proaspat 100 gr. unt o lingurita boia dulce 1 virf de cutit chimen sare   Mod de preparare: Branza sau casul se da prin masina de […]

retete

Branza de oi si mamaliga – Balmus

Branza de oi si mamaliga – Balmus din: lapte, apa, branza de oi, malai, sare, smantana Ingredinte: 1 1/2 pahar apa 1 1/2 pahar lapte 3 linguri brinza de oi rasa malai sare 1 pahar smintina       Mod de preparare: Se pune la fiert apa, laptele si sarea si se face o mamaliguta […]

 

Crema de branza cu miere si mar

Crema de branza cu miere si mar

Crema de branza cu miere si mar din: branza, miere, mar. Ingrediente: 150 g brânză de vaci 1 lingură cu miere 1 măr bine copt     Mod de preparare: Omogenizaţi brânza cu o lingură de lemn, adăugaţi mierea şi serviţi decorată cu felii de măr crud.   Pofta buna! Poate te intereseaza si: Crema […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • branza zburata

1 comentariu

  1. Interesanta branza zburata. Practic e un fel de branza de vaci facuta in casa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.