Branzica de casa cu lamaie

Printeaza

Branzica de casa cu lamaie din: lapte, suc de lamaie.

Ingrediente: Branzica de casa cu lamaie

  • 1 l lapte
  • sucul de la ¼ lamaie

 

 

 

Mod de preparare:

Fierbeti laptele, iar apoi adaugati sucul de lamaie. Se amestecă usor timp de 30-60 de secunde. Se toarna apoi in tifon si se agata sa se scurga.

Lasati sa se scurga timp de 90 de minute.

Apoi adăugați o greutate plată peste brânză pentru a se aplatiza, timp de 30 de minute

Desfaceti din panza si serviti cu paine prajita sau salata de rosii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.