Branzoaice (gogosi umplute cu branza)

Printeaza

Branzoaice (gogosi umplute cu branza) din: ou, ulei, sare, drojdie, zahar, apa, faina, branza de vaci, zahar vanilat.

Ingrediente pentru coca: Branzoaice_gogosi_umplute_cu_branza

  • 1 ou
  • 100 ml ulei (1/2 pahar)
  • 1 praf de sare
  • 1 cubulet de drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 litru apa calduta
  • faina, cat cuprinde

Ingrediente pentru umplutura:

  • 1/2 kg branza proaspata de vaci
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri zahar

Mod de preparare:

Dizolvi drojdia impreuna cu zaharul in 3 linguri cu apa, adaugi o mana de faina si lasi la crescut. Dupa ce maiaua a crescut, o adaugi in faina, impreuna cu oul si uleiul si framanti impreuna cu apa calda adaugata treptat, pana obtii o coca potrivita buna de intins.

Acoperi si lasi la dospit aproximativ 1/2 ora. Imparti coca in mai multi bulgarasi, pe care ii intinzi cu facaletul in forma rotunda, ii umpli cu branza (aproximativ 2 linguri), pliezi aluatul umplut si apesi, pentru a nu iesi umplutura.

Coci branzoaicele in ulei incins, la foc mic. Presari zahar pudra si le servesti atat calde, cat si reci.

Branzoaice (gogosi umplute cu branza)

Branzoaice_gogosi_umplute_cu_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.