Coaceţi 12 brioşe în tăviţe mici, individuale unse cu unt.
Lăsaţi-le apoi să se răcească la frigider. între timp, preparaţi umplutura din anşoa, verdeţuri, cubuleţe de lămâie, smântână, piper şi sare. Tăiaţi câte un căpăcel la fiecare brioşă.
Scoateţi cu o linguriţă un pic de miez pe care puteţi să-l încorporaţi în compoziţia pentru umplutură.
Umpleţi brioşele şi ornaţi-le cu frunze verzi de pătrunjel sau cu felii de lămâie.
Briose cu parizer din: ceapa, usturoi, parizer, cornisor, unt, faina, verdeturi, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou, ulei, lapte batut, lamaie, hrean, mustar. Ingrediente: 1 ceapă 1 căţel de usturoi 150 g parizer cu şuncă 1 cornişon murat unt pentru uns 250 g făină 150 g amestec de verdeţuri 1/2 linguriţă sare 1/2 linguriţă piper […]
Briose cu bacon afumat din: cartofi, ceapa, oua, faina, unt, bacon afumat, telemea, piper, sare, seminte de floarea soarelui. ingrediente: 50 g cartofi o ceapa 2 oua 100 g faina 25 g unt 100 g bacon afumat 30 g telemea piper sare o lingura seminte de floarea soarelui Mod de preparare: Cartofii curăţaţi se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.