Briose aperitiv cu caşcaval şi ciuperci
PrinteazaO reteta de briose aperitiv cu cascaval si ciuperci din: faina, oua, praf de copt, lapte, unt, parmezan, cascaval, telemea, ciuperci, sare si piper.
- 350 g faina
- 2 oua
- 1 praf de copt
- 200 ml lapte
- 50 g unt
- 2 linguri parmezan
- 2 linguri cascaval
- 2 linguri telemea
- 4 ciuperci champignon
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cerni făina cu praful de copt, o amesteci cu laptele, ouăle bătute cu sare şi puţin piper, adaugi untul frecat spumă, ciupercile sotate separat cu unt, telemeaua sfărâmată, caşcavalul şi parmezanul rase.
Amesteci ingredientele bine, apoi torni compoziţia în formele de brioşe tapetate cu folie specială de copt (formele să fie pline trei sferturi) şi le coci în cuptorul preîncălzit circa 30 de minute, la foc potrivit. Le laşi să se răcească în forme, apoi le scoţi şi le serveşti.
Briose aperitiv cu caşcaval şi ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- briose aperitiv cu ciuperci
- briose aperitiv cu cascaval si ciuperci
Chiar ca-s bune briosele astea
A facut cineva briosele astea? Ca vreau sa le incerc si eu 🙂