Briose-aperitiv cu masline
PrinteazaBriose-aperitiv cu masline din: faina, oua, gogosar murat, cascaval, masline, ulei, praf de copt, sare, crema de branza.
- 150 g făină
- 6 ouă
- 210 g gogoşar murat
- 210 g caşcaval
- 60 g rondele de măsline negre
- 4 linguri ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Mixezi ouăle cu sarea, până îşi dublează volumul. Adaugi făina cernută împreună cu praful de copt, mixezi, apoi adaugi uleiul, măslinele, caşcavalul ras fin şi gogoşarul tocat cubuleţe foarte fine şi scurs.
După ce ai omogenizat compoziţia, umpli % din formele pentru brioşe şi le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180°C), 30-40 de minute.
Pofta buna!