Briose-aperitiv cu masline

Printeaza

Briose-aperitiv cu masline din: faina, oua, gogosar murat, cascaval, masline, ulei, praf de copt, sare, crema de branza.

Ingrediente:Briose-aperitiv cu masline

  • 150 g făină
  • 6 ouă
  • 210 g gogoşar murat
  • 210 g caşcaval
  • 60 g rondele de măsline negre
  • 4 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu sarea, până îşi dublează volumul. Adaugi făina cernută împreună cu praful de copt, mixezi, apoi adaugi uleiul, măslinele, caşcavalul ras fin şi gogoşarul tocat cubuleţe foarte fine şi scurs.

După ce ai omogenizat compoziţia, umpli % din formele pentru brioşe şi le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180°C), 30-40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.