Briose aperitiv cu salam
PrinteazaBriose aperitiv cu salam din: faina, praf de copt, oua, cascaval, salam, carnati, masline, ardei, porumb, sare, piper.
- 100 g făină
- un plic praf de copt
- 4 ouă
- 150 g caşcaval
- 150 g salam
- 150 g cârnaţi
- 100 g măsline
- 2 ardei graşi
- o lingură porumb dulce
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se taie cubulete mezelurile, caşcavalul şi măslinele. Se adaugă ouăle peste ele şi se amestecă bine.
Praful de copt se amestecă uşor cu făina, apoi se adaugă peste amestecul de mezeluri şi ouă. Se pun şi porumbul, şi ardeii tăiaţi cubulete. Se potriveşte de sare şi piper.
Se amestecă si se toarnă compoziţia în tava de brioşe tapetată cu hârtiuţe speciale. Se dau la cuptor pentru aproximativ 25 de minute, la o temperatură de 180°C. Se pot servi atât calde, cât si reci.
Pofta buna!