Briose-aperitiv cu masline si cascaval
PrinteazaBriose-aperitiv cu masline si cascaval din: faina, oua, gogosar murat, cascaval, masline, ulei, prf de copt, sare, crema de branza.
Ingrediente:
- 150 g făină
- 6 ouă
- 210 g gogoşar murat
- 210 g caşcaval
- 60 g rondele de măsline negre
- 4 linguri ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare
Pentru ornat:
- 150 g cremă de brânză cu roţii si busuioc
- 300 g cremă de brânză cu verdeaţă
- 100 g măsline verzi umplute
- 100 g rondele de măsline
Mod de preparare Briose-aperitiv cu masline si cascaval:
Mixezi ouăle cu sarea, până îşi dublează volumul. Adaugi făina cernută împreună cu praful de copt, mixezi, apoi adaugi uleiul, măslinele, caşcavalul ras fin şi gogoşarul tocat cubuleţe foarte fine şi scurs.
După ce ai omogenizat compoziţia, umpli din formele pentru brioşe şi le coci în cuptorul preîncălzit, la foc mediu (180°C), 30-40 de minute.
Le decorezi cu crema de brânză, cu măsline şi cu busuioc.
Pofta buna!