Briose aromate cu banane
PrinteazaBriose aromate cu banane din: oua, banane, unt, faina, zahar, praf de copt, lapte, sare, mascarpone.
Ingrediente:
- 2 ouă
- 3 banane
- 50 g unt
- 100 g făină
- 50 g zahăr
- o linguriţa praf de copt
- o lingura lapte
- un praf sare
Pentru servit:
- 250 g mascarpone sau frişca
- 50 g zahăr pudră
- o banana
Mod de preparare:
Se mixează ouăle cu zahărul până ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă laptele, făina, untul topit, praful de copt şi sarea.
Se amestecă bine şi se adaugă bananele transformate în piure. Se umplu formele de copt pe trei sferturi şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute.
După răcirea completă se decorează cu mascarpone bătut cu un pic de zahăr sau frişcă bătută şi se aduc la masă cu felii de banane.
Pofta buna!