Briose aromate cu banane

Printeaza

Briose aromate cu banane din: oua, banane, unt, faina, zahar, praf de copt, lapte, sare, mascarpone.

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 3 banane
  • 50 g unt
  • 100 g făină
  • 50 g zahăr
  • o linguriţa praf de copt
  • o lingura lapte
  • un praf sare

Pentru servit:

  • 250 g mascarpone sau frişca
  • 50 g zahăr pudră
  • o banana

 

Mod de preparare:

Se mixează ouăle cu zahărul până ce se obţine o cremă spumoasă. Se adaugă laptele, făina, untul topit, praful de copt şi sarea.

Se amestecă bine şi se adaugă bananele transformate în piure. Se umplu formele de copt pe trei sferturi şi se lasă la cuptor pentru 20 de minute.

După răcirea completă se decorează cu mascarpone bătut cu un pic de zahăr sau frişcă bătută şi se aduc la masă cu felii de banane.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.