Briose cu cârnăciori si bere
PrinteazaBriose cu cârnăciori si bere din: carnaciori, bere blonda, ou, faina, praf de copt, mustar, sare, piper, ketchup.
- 6 carnaciori, taiati pe jumatate
- 150 ml bere blonda
- 1 ou
- 50 g faina
- 1 lingura praf de copt
- 1/2 lingura mustar
- sare si piper negru proaspat macinat
- ketchup (pentru servire)
Mod de preparare:
Preîncălzeşti cuptorul la 220 grade. Pui câte o jumătate de câr- năcior în fiecare ochi al tăvii de brioşe. Coci cârnăciorii la cuptor pentru 10-12 minute sau până când se rumenesc. Intre timp, baţi oul cu berea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt, muştarul şi condimentele şi amesteci până obţii un aluat moale şi omogen.
Torni aluatul peste cârnăciori, apoi dai din nou la cuptor pentru 15 minute, până ce aluatul creşte. Le laşi să se răcească şi le serveşti cu ketchup.
Briose cu cârnăciori si bere
Pofta buna!
Nu cred ca-mi ies briosele astea, dat as vrea sa le incerc