Briose cu carne de vitel si ardei capia din: carne de viţel tocată, ardei graşi verzi, ardei capia, ceapa, cartofi, telina, unt, ceapă verde, ou, patrunjel, ulei, sare, piper. Carnea de vitel este o sursă bogată de proteine de înaltă calitate, vitamine și minerale esențiale. Conține în mod natural fier, zinc, vitaminele B și alte substanțe nutritive importante pentru […]
Briose cu carne de miel si cascaval
PrinteazaBriose cu carne de miel si cascaval din: pulpa de miel, ceapa verde, usturoi, pesmet, oua, oua de prepelita, smantana si cascaval.
- 500 g pulpă de miel tocată
- 3 fire de ceapă verde
- 1 fir de usturoi verde
- 2 linguri cu pesmet
- 3 ouă
- 6 ouă de prepeliţă
- 30 ml smântână lichidă
- 50 g caşcaval ras
Mod de preparare:
Fierbe ouăle de prepeliţă tari. Toacă mărunt cepele și usturoiul (doar partea albă) și amestecă-le cu carnea.
Pune sare și piper, două ouă și pesmetul. Amestecă până se omogenizează. Adaugă un vârf de cuţit de praf de copt stins în puţin oţet.
Unge cu grăsime șase forme mari de brioșă, umple-le pe jumătate cu tocătură, pune câte un ou de prepeliţă și completează cu carne. Dă-le la cuptor încins, la foc potrivit, pentru 20 de minute.
Bate oul rămas cu smântână și cașcaval ras. Scoate brioșele,unge-le cu ou bătut și mai dă-le 20 de minute la cuptor.
Briose cu carne de miel si cascaval
Pofta buna!
poate iti place si:
Briose cu carne de vitel si ardei capia
Briose cu carne de pasare din: paine, lapte batut, telina, carne de curcan, ulei, faina, ceapa, cimbru, salvie, maghiran, patrunjel, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou. Ingrediente: 100 g pâine albă 300 g lapte bătut 100 g ţelină 150 g carne de curcan 90 ml ulei de floarea-soarelui 14 forme din hârtie de copt […]
Pofta buna!