Briose cu carne

Printeaza

Briose cu carne din: telina, ceapa, unt cu verdeata, chifla, cartofi, carne tocata mixta, oua, sare, boia si susan.

Ingrediente:

  • 300 g telina
  • 1 ceapa
  • 40 g unt cu verdeata
  • 1 chifla
  • 2 cartofi
  • 500 g carne tocata mixta
  • 2 oua
  • sare
  • boia
  • 2 linguri susan

 

Mod de preparare:

Se curăţă ţelina; se taie cuburi ră­dăcina, iar frunzele se toacă. Se toa­că ceapa şi se căleşte în unt cu ver­deaţă, alături de cuburile de ţelină. După 3 min. se adaugă frunzele şi se călesc puţin. Cuptorul se încinge la 200° C.

Chifla se înmoaie în apă fierbinte. Cartofii se curăţă, se spală şi se rad.

Carnea se frământă cu legume, chif­la stoarsă, cartofi, ouă şi condimen­te; se fac 18 biluţe şi se aşază în suporturi de hârtie pentru brioşe. Se presară deasupra susan şi se coc la cuptor 18 min.

 

Briose cu carne

Briose_cu_carne

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • Briose cu carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.