Briose cu carne
PrinteazaBriose cu carne din: telina, ceapa, unt cu verdeata, chifla, cartofi, carne tocata mixta, oua, sare, boia si susan.
Ingrediente:
- 300 g telina
- 1 ceapa
- 40 g unt cu verdeata
- 1 chifla
- 2 cartofi
- 500 g carne tocata mixta
- 2 oua
- sare
- boia
- 2 linguri susan
Mod de preparare:
Se curăţă ţelina; se taie cuburi rădăcina, iar frunzele se toacă. Se toacă ceapa şi se căleşte în unt cu verdeaţă, alături de cuburile de ţelină. După 3 min. se adaugă frunzele şi se călesc puţin. Cuptorul se încinge la 200° C.
Chifla se înmoaie în apă fierbinte. Cartofii se curăţă, se spală şi se rad.
Carnea se frământă cu legume, chifla stoarsă, cartofi, ouă şi condimente; se fac 18 biluţe şi se aşază în suporturi de hârtie pentru brioşe. Se presară deasupra susan şi se coc la cuptor 18 min.
Briose cu carne
Pofta buna!
Incoming search terms:
- Briose cu carne