Briose cu mascarpone si ciocolata din: unt, faina, praf de copt, cacao, zahar brun, ciocolata, oua, smantana, lapte, ulei, mascarpone, lapte. Ingrediente: unt pentru forme 300 g făină 3/4 linguri praf de copt 1 1/2 lingură pudră de cacao 75 g zahăr brun 125 g ciocolată albă 125 g ciocolată amăruie 1 ou 150 g […]
Briose cu ciocolata neagra
PrinteazaBriose cu ciocolata neagra din: unt, ciocolata neagra, oua, faina, zahar, dulceata, zahar pudra.
- 300 g unt
- 400 g ciocolată neagră
- 6 ouă
- 150 g făină
- 100 g zahăr
- dulceaţă, pentru servit
- zahăr pudră, pentru decor
Mod de preparare:
Pui la topit, la foc mic, pe baie de f buri, ciocolata si untul.
Mixezi ouile cu zahărul, pâiîi când se dizolvă, apoi torni, în fir subţire, ciocolata topită, amestecând continuu şi, la final, încorporezi făina, în ploaie.
Torni compoziţia într-o tavă de brioşe tapetată cu unt şi făină.
Dai la cuptorul încins 10 minute (până când se întăresc marginile).
Serveşti brioşele, pudrate cu zahăr după ce s-au răcorit, împreună cu dulceaţa preferată.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Briose dulci cu dovleac
Briose dulci cu dovleac din: unt, dovleac, zahar, oua, faina, praf de copt, portocale, ciocolata. Ingrediente: 600 g dovleac 250 g unt 200 g zahăr 6 ouă 1 linguriţă cu coajă de portocală (bio) sare 500 g făină 1 pliculeţ cu praf de copt Pentru sirop: 100 ml apă 100 gzahăr zeama de la o portocală […]
Pofta buna!