Briose cu ciocolata si portocale

Printeaza

Briose cu ciocolata si portocale din: faina, zahar, praf de copt, suc de portocala, ulei, oua, fulgi de ciocolata.

Ingrediente:Briose cu ciocolata si portocale

  • 400 g faină
  • 250 g zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 300 ml suc de portocala
  • 180 ml ulei
  • 2 ouă
  • coaja rasă a unei portocale
  • 150 g fulgi de ciocolată

 

Mod de preparare:

Într-un vas, se pune făina amestecată cu praful de copt şi zahărul.

Separat, se bat ouăle cu sucul de portocale şi uleiul şi se adaugă coaja de portocală.

Se face un gol în amestecul de făină, se pune amestecul lichid, se omogenizează şi se adaugă fulgii de ciocolată.

Se toarnă amestecul în formele de copt şi se lasă 20 de minute la cuptor.

Se scot din formă imediat ce s-au copt.

 

Pofta buna!


poate iti place si:

Briose cu ovaz si stafide

Briose cu ovaz si stafide

Briose cu ovaz si stafide din: ovaz, faina de grau integral, pudra de cacao, vanilie, praf de copt, bicarbonat, ou, sos de mere, lapte batut, nectar de agave, ulei de masline, stafide, chips-uri de ciocolata. Ingrediente: 1 1/4 cani de ovăz 1 cană făină de grâu integral 2 linguri de pudră de cacao neindulcita 2 […]

 

Briose cu struguri si migdale

Briose cu struguri si migdale

Briose cu struguri si migdale din: unt, fulgi de migdale, galbenusuri, zahar pudra, faina, zahar vanilat, coaja de lamaie verde, sare, cafea instant, struguri si zahar pudra. Ingrediente: 200 g unt 150 g fulgi de migdale 8 gălbenuşuri 250 g zahăr pudră 275 g făină 1-2 plicuri zahăr vanilat coaja de la o lămâie verde […]

Briose cu mango si ciocolata

Briose cu mango si ciocolata

Briose cu mango si ciocolata din: faina alba, faina neagra, sare, praf de copt, lapte, piure de mango, ulei, iaurt, ou, fulgi de ciocolata. Ingrediente: 1 1/2 cani faina alba 1/2 cana faina neagra 1/2 lingurita sare 1 lingura praf de copt 1 cana lapte 3/4 – 1 cana piure de mango 2 linguri ulei 1/4 […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.