Briose cu iaurt si fulgi de ciocolata din: faina, zahar, oua, ulei, iaurt, sare, lamaie, praf de copt, fulgi de ciocolata. Ingrediente: 400 g făină 200 g zahăr 2 ouă 150 ml ulei 300 g iaurt 1/2 linguriţă sare zeama si coaja rasă de la 1 lămâie 1 plic praf de copt 100 g fulgi […]
Briose cu ciocolata topita
PrinteazaO reteta de briose cu ciocolata topita din: faina, bicarbonat, cacao, zahar tos, oua, ulei de floarea soarelui, smantana, lapte, ciocolata alba si zahar pudra.
- 225 g faina
- 2 lingurite bicarbonat
- 50 g cacao
- 150 g zahar tos
- 2 oua
- 4 linguri ulei de floarea soarelui
- 300 ml smantana
- 4 linguri lapte
- 12 patrate mici de ciocolata alba, date la congelator 12 ore
- zahar pudra, pentru presarat
Mod de preparare:
Preincălzeşte cuptorul la semnul 3/160 C.
Tapetează o formă de brioşe cu chese din uscate într-un bol larg şi apoi, in alt bol, bate ouăle, uleiul, smântână şi laptele până când se omogenizează.
Toarnă în bolul cu ingrediente uscate şi amestecă repede pentru a se combina; compoziţia trebuie să nu fie omogenă.
Toarna n chese, presează câte un pătrăţel de ciocolată albă în mijloc şi apoi acoperă cu compoziţie pentru ca ciocolata să fie prinsă la mijloc.
Dă la cuptor 20 de minute, până când devin elastice. Lasă să se răcească 15 minute înainte de a servi.
Briose cu ciocolata topita
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Briose cu ciocolata si nuci
Briose cu ciocolata si nuci din: zahar, ulei, apa minerala, faina, sare, praf de copt, ciocolata, nuca, rahat. Ingrediente: Pentru brioşe: 1 cană zahăr 1/2 cană ulei 1 esenţă de lămâie sau de rom 1 cană apă minerală 2 căni făină 1 praf de sare 1 plic praf de copt Pentru decor: 100 ciocolată de […]
Pofta buna!