Briose cu bacon si ou
PrinteazaBriose cu bacon si ou din: ardei copt, bacon, oua, sare, piper, mozzarella, patrunjel, arpagic.
- 1/2 cană ardei copt
- 4 felii de bacon
- 4 oua
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1/3 cană de brânză mozzarella
- patrunjel sau arpagic pentru garnitura
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C.
Ungeti o tava de briose cu ulei. Se pune cate o felie de bacon in partea de jos a fiecarei forme. Se taie ardeiul copt cuburi si se adauga in forme.
Bateti ouale intr-un castron mic și asezonati cu sare și piper.
Se împarte amestecul in forme. Se presara cu brânză și se da tava la cuptor timp de 12-15 de minute. Se scot din cuptor și se lăsa să se odihnească timp de 1-2 minute.
Se transferă pe un platou si se presara cu patrunjel sau arpagic.
Pofta buna!