Briose cu banane si ciocolata amaruie
PrinteazaBriose cu banane si ciocolata amaruie din: faina, zahar, ou, ulei, iaurt, praf de copt, ciocolata, banana, vanilie, lamaie, sare.
- 180 g faina
- 100 g zahar
- 1 ou
- 80 ml ulei
- 90 g iaurt
- 1 plic praf de copt
- 100 g ciocolata amaruie
- 1 banana
- 1 fiola esenta de vanilie
- 1 lingurita suc de lamâie
- sare
Mod de preparare:
Incingeti cuptorul la treapta 3-4. Ungeti cu ulei 12-14 forme de briose. Zdrobiti banana cu furculita, sa devina un piure; amestecati imediat cu sucul de lamâie.
Tocati bucatele mici ciocolata.
Cerneti împreuna si amestecati faina si praful de copt. Bateti cu mixerul ouale cu uleiul, iaurtul, zaharul, vanilia si 1/2 lingurita sare.
Incorporati treptat faina, amestecând atât cât e nevoie sa se omogenizeze. Adaugati banana si ciocolata. Umpleti formele pe trei sferturi si lasati sa se coaca 20-25 minute.
Pofta buna!