Briose cu branza feta

Printeaza

Briose cu branza feta din: feta, spanac, faina, oua, ulei, lapte, praf de copt.

Ingrediente:Briose cu branza feta

  • 200 g feta
  • 150 g spanac congelat
  • 250 g făină
  • 3 linguriţe praf de copt
  • 2 ouă
  • 80 ml ulei
  • 300 ml lapte

 

Mod de preparare:

Spânacul decongelat se pune la scurs, iar brânza se taie cubuleţe. Se amestecă făina cu praful de copt. Ouăle se bat cu uleiul şi laptele, se adaugă spanacul tocat, apoi făina şi brânza.

Se amestecă fără a sfărâma prea tare brânza, se repartizează aluatul în formele de copt şi se lasă la cuptor pentru 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.