Briose cu branza Roquefort si nuci

Printeaza

Briose cu branza Roquefort si nuci din: faina, unt, oua, branza roquefort, nuci si sare.

Ingrediente:Briose cu branza Roquefort si nuci

  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 150 g branza Roquefort
  • 50 g nuci
  • sare

 

Mod de preparare:

Untul se freaca pana se obtine o crema dupa care se adauga ouale si se incorporeaza faina incetul cu incetul. Daca iese o compozitie prea  tare se pot adauga cateva linguri de lapte.

Se adauga branza Roquefort taiata in cubulete, nucile si sarea si se amesteca bine cu o spatula. Compozitia se pune in hartii speciale pentru briose (se gasesc in comert), hartii care sunt mai apoi asezate in cutii de pate.

Cutiile de pate sunt plasate intr-o tava care se introduce  in cuptorul preincalzit pentru 15 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.