Briose cu cacao
PrinteazaBriose cu cacao din: faina, drojdie, zahar de mesteacan, smantana de soia, praf de migdale, cacao amara, oua.
- 175 g faină semiintegrală
- 2 linguriţe rase drojdie de bere
- 100 g zahăr de mesteacăn
- 150 ml smântână de soia
- 50 g praf de migdale
- 2 linguri cu vârf de cacao amară
- 3 ouă
Mod de preparare:
Incălziţi cuptorul la termostat 6 (180 grade C).
Amestecaţi cacao şi praful de migdale. Spargeri ouăle într-un castron, bateţi-le împreună cu zahărul, adăugaţi apoi smântână. încorporaţi praful de migdale cu cacaua, apoi faina amestecată cu drojdia de bere.
Puneţi pasta în alveolele tăvilor pentru brioşe şi ţineţi la cuptor 25 minute; brioşele trebuie să fie aurii şi umflate. Lăsaţi să se răcească doar câteva minute, apoi scoateţi-le şi lăsaţi să se răcească pe un grătar.
Pofta buna!