Briose cu cacao

Printeaza

Briose cu cacao din: faina, drojdie, zahar de mesteacan, smantana de soia, praf de migdale, cacao amara, oua.

Ingrediente:Briose cu cacao

  • 175 g faină semiintegrală
  • 2 linguriţe rase drojdie de bere
  • 100 g zahăr de mesteacăn
  • 150 ml smântână de soia
  • 50 g praf de migdale
  • 2 linguri cu vârf de cacao amară
  • 3 ouă

 

Mod de preparare:

Incălziţi cuptorul la termostat 6 (180 grade C).

Amestecaţi cacao şi praful de migdale. Spargeri ouăle într-un castron, bateţi-le împreună cu zahărul, adăugaţi apoi smântână. încorporaţi praful de migdale cu cacaua, apoi faina amestecată cu drojdia de bere.

Puneţi pasta în alveolele tăvilor pentru brioşe şi ţineţi la cuptor 25 minute; brioşele trebuie să fie aurii şi umflate. Lăsaţi să se răcească doar câteva minute, apoi scoateţi-le şi lăsaţi să se răcească pe un grătar.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.