Brioşe cu cafea
PrinteazaBrioşe cu cafea din: zahar, apa, ulei, faina, cacao, cafea, praf de copt, sare si boabe de cafea.
- 1 cana cu zahar
- 1 cana cu apa
- 1/2 cana cu ulei
- 2 cani cu faina
- 2 linguri cu cacao
- 1 lingura cu cafea
- 1 praf de copt
- 1 praf de sare
- boabe de cafea
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă bine zahărul cu apa şi uleiul până ce se topeşte bine zahărul. Presară făina proaspăt cernută şi amestecată cu praful de copt. încorporează cafeaua şi cacaua. Unge câteva castronele din ceramică cu ulei şi toarnă din compoziţie cât să le umpli pe jumătate, pentru a lăsa loc brioşelor să crească.
Adaugă boabele de cafea şi dă la cuptorul preîncălzit pentru o jumătate de oră. Verifică dacă sunt coapte cu ajutorul unei scobitori. Lasă-le să se răcească complet în forme. Serveşte-le tuturor, mici şi mari!
Brioşe cu cafea
Pofta buna!