Briose cu capsuni
PrinteazaBriose cu capsuni din: capsuni, ciocolata alba, margarina, zahar, zahar vanilat, oua, faina, praf de copt, sare, branza de vaci si frisca vegetala.
- 550 g capsuni
- 80 g ciocolata alba
- 125 g margarina
- 150 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 oua
- 200 g faina
- 2 lingurite praf de copt
- sare
- 200 g branza de vaci grasa
- 250 g frisca vegetala
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 200C. Se tapeteaza forma de briose cu suporturi de hartie. Se pregatesc capsunile. Se taie cuburi 150 g capsuni. Se toacă ciocolata albă. Se amestecă margarina la temperatura camerei cu 125 g zahăr şi 1 plic zahăr vanilat, folosind telul.
Se înglobează pe rând ouăle. Se amestecă făina cu praf de copt şi 1 praf de sare; se înglobează în aluat, urmate de cubuleţele de căpşuni şi ciocolata tocată. Aluatul se repartizează în formele de brioşe şi se coace 20-25 min. Apoi se lasă să se răcească.
Intre timp se pasează 200 g căpşuni cu restul de zahăr şi se trece piureul printr-o sită. Se înglobează treptat brânza de vaci, frişca vegetală şi 1 plic zahăr vanilat. Se dă la frigider până în momentul servirii. Se şpriţează peste brioşe şi se decorează cu restul de căpşuni.
Briose cu capsuni
Pofta buna!
Incoming search terms:
- briose cu capsuni