Briose cu ciocolata amaruie
PrinteazaBriose cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata, oua, mascarpone, faina, zahar.
- 150 g ciocolată amăruie
- 150 g unt
- 100 g zahăr pudră
- 3 ouă bătute
- 70 g faină
- 100 g ciocolată albă
- 150 g mascarpone
Mod de preparare:
Se topesc la bain-marie 150 g ciocolată amăruie şi 150 g unt. Se adaugă 100 g zahăr pudră, 3 ouă bătute şi 70 g faină. Jumătate din această compoziţie se repartizează în forme mici de brioşe.
Se topesc 100 g ciocolată albă, se toarnă în alt vas şi se adaugă 1 ou şi 150 g mascarpone. Se toarnă compoziţia albă peste cea neagră, se încrustează boabe de zmeură, se acoperă cu aluat negru şi se coace 25 minute.
Pofta buna!