Briose cu ciocolata si nuci

Printeaza

Briose cu ciocolata si nuci din: zahar, ulei, apa minerala, faina, sare, praf de copt, ciocolata, nuca, rahat.

Ingrediente:Briose cu ciocolata si nuci

Pentru brioşe:

  • 1 cană zahăr
  • 1/2 cană ulei
  • 1 esenţă de lămâie sau de rom
  • 1 cană apă minerală
  • 2 căni făină
  • 1 praf de sare
  • 1 plic praf de copt

Pentru decor:

  • 100 ciocolată de post
  • nucă mărunţită
  • rahat, după gust

 

Mod de preparare:

Pui zahărul într-un bol, torni peste el uleiul şi apa minerală şi amesteci. Adaugi făina, esenţa, sarea şi praful de copt. Pui aluatul în forme tapetate şi dai la cuptor 30 de minute, până trec testul scobitorii.

După ce scoţi brioşele, treci partea inferioară prin ciocolata topită pe baie de aburi şi prin nucă mărunţită, apoi le aşezi pe farfurie, cu partea mai lată în jos.

Când s-a întărit ciocolata, ornezi cu rahat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.