Briose cu crenvursti

Printeaza

Briose cu crenvursti din: ceapa, praz, ardei, ulei, faina, verdeturi, boia, branza, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, crenvurst, ou, lapte batut, maioneza.

Ingrediente:Briose_cu_crenvursti

  • 6 forme din hârtie de copt
  • 1 ceapă
  • 100 g praz
  • 100 g ardei roşu
  • 2 linguri ulei
  • 250 g făină
  • 3 linguri de amestec de verdeţuri
  • 1/2 linguriţă boia de ardei
  • 100 g brânză rasă
  • 1 priză de sare
  • 1 priză de piper
  • 2 1/2 linguriţe praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 crenvurşt
  • 1 ou
  • 60 ml ulei
  • 250 g lapte bătut
  • 2 linguri maioneză
  • verdeţuri proaspete, tocate pentru decorat

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180 °C. Puneţi formele din hârtii în tava pentru brioşe.

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o mărunt. Curăţaţi prazul şi ardeiul, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în bucăţele mici. Incălziţi uleiul şi căliţi legumele.

Amestecaţi făina cu amestecul de verdeţuri, boia de ardei, brânză, sare, piper, praf de copt şi bicarbonat. Inglobati amestecul de legume.

Tăiaţi crenvurstul în 6 bucăţi. Bateţi oul. Adăugaţi ulei, lapte bătut şi compoziţia de făină şi amestecaţi până când se integrează complet.

Puneţi jumătate din cantitatea totală de aluat în formele pentru brioşe. Puneţi bucăţile de crenvurşt deasupra şi acoperiţi cu restul de aluat. Lăsaţi cca 20-25 de minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.

Scoateţi din cuptor şi lăsaţi brioşele cca 5 minute în forme. Scoateţi-le şi decoraţi-le cu verdeţuri tocate. Serviti-le cât sunt călduţe.

Briose cu crenvursti

Briose_cu_crenvursti

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.