Briose cu fulgi de ciocolata si cocos
PrinteazaBriose cu fulgi de ciocolata si cocos din: ouă, zahăr, lapte, ulei, unt, praf de copt, sare, nucă de cocos, esenţă vanilie, fulgi de ciocolată, făină.
Ingrediente:
- 3 ouă
- 150 g zahăr
- 150 ml lapte
- 75 ml ulei
- 125 g unt
- 1 praf de copt
- 1 praf de sare
- 30 g nucă de cocos
- 1 esenţă vanilie
- 4 linguri fulgi de ciocolată
- 450 g făină
Mod de preparare:
Se bat bine ouăle întregi cu zahărul. Se adaugă apoi untul topit, uleiul şi laptele. Se încorporeazăşi făina amestecată cu sarea şi praful de copt. La sfârşit se adaugă vanilia, nuca de cocos şi fulgii de ciocolată. Se amestecă uşor.
Aluatul moale rezultat se aşazăîn formele de brioşe, se dau la cuptorul preîncălzit şi se coc circa 35 minute. Se pot servi simple, sau cu toping de ciocolată.
Briose cu fulgi de ciocolata si cocos
Pofta buna!