Briose cu fulgi de ciocolata si cocos

Printeaza

Briose cu fulgi de ciocolata si cocos din: ouă, zahăr, lapte, ulei, unt, praf de copt, sare, nu­că de cocos, esenţă vanilie, fulgi de ciocolată,  făină.

Briose_cu_fulgi_de_ciocolata_si_cocosi

Ingrediente:

  • 3 ouă
  • 150 g zahăr
  • 150 ml lapte
  • 75 ml ulei
  • 125 g unt
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 30 g nu­că de cocos
  • 1 esenţă vanilie
  • 4 lin­guri fulgi de ciocolată
  • 450 g făină

Mod de preparare:

Se bat bine ouăle întregi cu zahărul. Se adaugă apoi untul topit, uleiul şi laptele. Se încorpo­reazăşi făina amestecată cu sarea şi praful de copt. La sfârşit se adaugă vanilia, nuca de cocos şi fulgii de ciocolată. Se amestecă uşor.

Aluatul moale rezul­tat se aşazăîn formele de brioşe, se dau la cuptorul preîncălzit şi se coc circa 35 minute. Se pot servi simple, sau cu toping de ciocolată.

Briose cu fulgi de ciocolata si cocos

Briose_cu_fulgi_de_ciocolata_si_cocosi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.