Briose cu iaurt si fulgi de ciocolata
PrinteazaBriose cu iaurt si fulgi de ciocolata din: faina, zahar, oua, ulei, iaurt, sare, lamaie, praf de copt, fulgi de ciocolata.
- 400 g făină
- 200 g zahăr
- 2 ouă
- 150 ml ulei
- 300 g iaurt
- 1/2 linguriţă sare
- zeama si coaja rasă de la 1 lămâie
- 1 plic praf de copt
- 100 g fulgi ciocolată
Mod de preparare:
Baţi ouăle spumă cu zahărul până ce acesta se dizolvă. Adaugi uleiul treptat, sarea, coaja rasă şi zeama de lămâie. încorporezi iaurtul şi făina amestecată cu praful de copt.
Torni aluatul în forme de brioşe unse cu puţin ulei sau îmbrăcate cu hârtie de copt şi le umpli pe trei sferturi.
Presari fulgi de ciocolată şi laşi la copt, la foc mediu, 30 de minute sau până trec testul scobitorii.
Pofta buna!