Briose cu mascarpone
PrinteazaBriose cu mascarpone din: unt, ciocolata, oua, mascarpone, faina, zahar.
- 150 g ciocolată amăruie
- 150 g unt
- 100 g zahăr pudră
- 3 ouă bătute
- 70 g faină
- 100 g ciocolată albă
- 150 g mascarpone
Mod de preparare:
Se topesc la bain-marie 150 g ciocolată amăruie şi 150 g unt. Se adaugă 100 g zahăr pudră, 3 ouă bătute şi 70 g faină. Jumătate din această compoziţie se repartizează în forme mici de brioşe.
Se topesc 100 g ciocolată albă, se toarnă în alt vas şi se adaugă 1 ou şi 150 g mascarpone. Se toarnă compoziţia albă peste cea neagră, se încrustează boabe de zmeură, se acoperă cu aluat negru şi se coace 25 minute.
Se lasă 10 minute să se răcorească şi se servesc.
Pofta buna!