Briose cu mazare, porumb si morcov
PrinteazaBriose cu mazare, porumb si morcov din: mazare, porumb, apa carbogazoasa, ulei defloarea-soarelui, morcovi, faina, praf de copt, drojdie uscata, patrunjel, marar, piper verde, sare.
Ingrediente:
- 200 g mazare
- 200 g porumb
- 400 ml apa carbogazoasa
- 100 ml ulei defloarea-soarelui
- 2 morcovi
- 500 g faina
- 2 pliculete cu praf de copt
- 1/2 lingurita cu drojdie uscata
- patrunjel/marar
- piper verde
- sare
Mod de preparare:
Scurge legumele din conserva fi rastoarna-leintr-un castron. Rade deasupra morcovul. Separat, amesteca faina cernuta cu un praf de sare, piper verde sau alb proaspat macinat, apa calduja, uleiul, praful de copt si drojdia.
Incorporeaza mazarea, boabele de porumb, morcovul, verdeaja tocata fin. Toarna compoztya in formele de briosa tapetate cu hartie de copt si da la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.
Verified daca s-au copt cu o scobitoare: daca iese curata din briosa, aceasta s-a copt. Lasa briojele sa se odihneasca vreo zece minute si serveste-le cu ketchup dulce sau picant, dupa preferinja.
Briose cu mazare, porumb si morcov
Pofta buna!