Briose cu morcovi
PrinteazaBriose cu morcovi din: gris, morcovi, iaurt, ulei, zahar, praf de copt, sare, coaja de portocale.
- 170 g griş
- 2 morcovi rasi
- 245 g iaurt
- 2 linguri ulei
- 170 g zahăr
- 1/2 linguriţă praf de copt
- un praf sare
- coajă rasă de portocale
Pentru servit:
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Intr-un vas se amestecă grisul, zahărul şi sarea. Se adaugă iaurtul, uleiul şi se amestecă bine. Se pun morcovii raşi, coaja rasă de portocale şi praful de copt.
Se repartizează aluatul în formele de brioşe şi se lasă la copt 20 de minute, în funcţie de cuptor. Se servesc cu morcov ras deasupra, zahăr pudră şi frunze de mentă proaspătă.
Briose cu morcovi
Pofta buna!