Briose cu morcovi

Printeaza

Briose cu morcovi din: gris, morcovi, iaurt, ulei, zahar, praf de copt, sare, coaja de portocale.

Ingrediente:Briose_cu_morcovi

  • 170 g griş
  • 2 morcovi rasi
  • 245 g iaurt
  • 2 linguri ulei
  • 170 g zahăr
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • un praf sare
  • coajă rasă de portocale

Pentru servit:

  • zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Intr-un vas se amestecă grisul, zahărul şi sarea. Se adaugă iaurtul, uleiul şi se amestecă bine. Se pun morcovii raşi, coaja rasă de portocale şi praful de copt.

Se repartizează aluatul în formele de brioşe şi se lasă la copt 20 de minute, în funcţie de cuptor. Se servesc cu morcov ras deasupra, zahăr pudră şi frunze de mentă proaspătă.

Briose cu morcovi

Briose_cu_morcovi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.