Briose cu pesto
PrinteazaBriose cu pesto din: faina, praf de copt, oregano, sare, lapte batut, ou, pesto, parmezan, mozzarella.
- 280 g de făină
- 1 lingură de praf de copt
- 1 lingură de oregano
- 1 linguriţă de sare
- 225 ml de lapte bătut
- 1 ou
- 2 linguri de pesto roşu
- 50 g de parmezan ras
- 75 g de mozzarella
Mod de preparare:
Intr-un vas mare, se amestecă 280 g de făină obişnuită, 1 lingură de praf de copt, 1 lingură de oregano şi 1 linguriţă de sare. Se bat 225 ml de lapte bătut, 1 ou mare şi 2 linguri de pesto roşu.
Se toarnă peste ingredientele uscate, amestecând cât de puţin posibil. Se adaugă 50 g de parmezan ras şi 75 g de mozzarella tocată mare.
Se pune amestecul cu o lingură într-o tavă de brioşe căptuşită cu 12 forme de hârtie. Se ung cu laptele rămas în cutie şi se coc la 180° C/gaz 6 timp de 20-25 de minute, până cresc şi se rumenesc.
Pofta buna!