Briose cu ricotta, spanac si boia

Printeaza

Briose cu ricotta, spanac si boia din: unt topit, ricotta, parmezan, spanac, ou, boia, sare, piper negru macinat, ulei de masline.

Ingrediente:Briose_cu_ricotta_spanac_si_boia

  • 15 g unt topit
  • 500 g ricotta
  • 100 g parmezan ras fin
  • 100 g spanac tocat fin
  • 1 ou foarte mare, bătut
  • 2 g boia
  • sare şi piper negru proaspăt măcinat, după gust
  • 30 ml ulei de măsline

Mod de preparare:

Incălzeşte cuptorul la 180°C. Uunge o tavă pentru brioşe cu unt topit şi tapetează fiecare formă cu hârtie de copt. Scurge brânza ricotta şi stoarce lichidul în exces.

Amestecă cu restul de ingrediente, cu excepţia uleiului de măsline şi umple pe trei sferturi formele pentru brioşe, apăsând umplutura uşor în jos.

Coate aproximativ 20-30 de minute sau până se rumenesc. Scoate tartele din forme şi lasă-le să se răcească. Stropeşte-le cu ulei de măsline şi serveşte-le calde sau reci.

Briose cu ricotta, spanac si boia

Briose_cu_ricotta_spanac_si_boia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.