Briose cu zmeura si vanilie
PrinteazaBriose cu zmeura si vanilie din: margarina, oua, zahar, lapte, faina, ciocolata, zmeura, sare, vanilie, praf de copt.
- 100 g margarină
- 2 ouă
- 150 g zahăr pudră
- 70 ml lapte
- 220 g făină
- 50 g ciocolată albă
- 200 g zmeură
- esenţă de vanilie
- 1 praf de sare
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare:
Tai cubuleţe margarina moale, adaugi zahărul şi mixezi până obţii o compoziţie spumoasă. încorporezi treptat ouăle, apoi laptele. Mixezi şi adaugi amestecul de făină cu praful de copt şi ciocolata albă, ruptă în bucăţele.
Amesteci bine, iar la final încorporezi boabele de zmeură. Repartizezi compoziţia în forme din silicon. Le coci în cuptorul preîncălzit la 180°C, pentru aproximativ 35 de minute.
Laşi brioşele să se răcească în forme, după care le serveşti pudrate cu zahăr.
Pofta buna!