Briose de post

Printeaza

Briose de post din: lapte de soia, fructe uscate, faina, amidon, ulei, zahar, miere, praf de copt, sare.

Ingrediente:Briose_de_post

  • 200 ml lapte de soia
  • 100 g fructe uscate (caise, banane, merişoare)
  • 200 g făină
  • 100 g amidon
  • 120 ml ulei
  • 100 g zahăr
  • 30 g miere
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Amesteci într-un vas uleiul, zahărul şi mierea. Adaugi şi laptele de soia. Amesteci făina cu amidonul, sarea şi praful de copt, apoi o adaugi peste compoziţia lichidă. Omogenizezi uşor, împreună cu fructele uscate.

Ungi formele de brioşe cu ulei, repartizezi în forme hârtiuţe pentru brioşe, apoi torni compoziţia şi dai tava la cuptorul preîncălzit, circa 35 de minute.

Briose de post

Briose_de_post

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.