Briose de post
PrinteazaBriose de post din: lapte de soia, fructe uscate, faina, amidon, ulei, zahar, miere, praf de copt, sare.
- 200 ml lapte de soia
- 100 g fructe uscate (caise, banane, merişoare)
- 200 g făină
- 100 g amidon
- 120 ml ulei
- 100 g zahăr
- 30 g miere
- 1/2 plic praf de copt
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
Amesteci într-un vas uleiul, zahărul şi mierea. Adaugi şi laptele de soia. Amesteci făina cu amidonul, sarea şi praful de copt, apoi o adaugi peste compoziţia lichidă. Omogenizezi uşor, împreună cu fructele uscate.
Ungi formele de brioşe cu ulei, repartizezi în forme hârtiuţe pentru brioşe, apoi torni compoziţia şi dai tava la cuptorul preîncălzit, circa 35 de minute.
Briose de post
Pofta buna!