Briose delicioase cu cacao
PrinteazaBriose delicioase cu cacao din: faina, zahar, lapte, cacao, ulei, unt.
- 1 ou
- 400 g făină
- 200 g zahăr
- 200 ml lapte degresat
- 150 g cacao instant
- 2 linguri cu ulei
- 2 linguri cu unt moale
- 1 linguriţă rasă cu bicarbonat de sodiu
- sare
Mod de preparare:
Amestecă bine cu mixerul oul, uleiul, laptele, untul moale şi zahărul. Adaugă puţin câte puţin făina amestecată uşor cu cacaua instant, sare şi bicarbonat.
Compoziţia astfel obţinută, repartizeaz-o uniform în formele unse şi tapetate cu hârtie pentru brioşe. In cazul în care nu ai aceste hârtii speciale, tapetează cu foarte puţină faina.
Lasă la cuptor, la foc mediu, 30-35 de minute.
Poţi să serveşti brioşele cu frişcă, cremă de vanilie sau chiar îngheţată cu puţin sirop de ciocolată.
Pofta buna!