Brioşe cu două feluri de ciocolată

Printeaza

O reteta delicioasa de briose cu doua feluri de ciocolata din: faina, lapte, unt, granule de ciocolata, cacao neagra, zahar tos, zahar brun, oua, zahar vanilat si sare.

Ingrediente:Brioşe cu două feluri de ciocolată

  • 200 g faină cu agent de creştere
  • 150 ml lapte
  • 125 g unt
  • 60 g granule de ciocolată
  • 15 g cacao neagră
  • 90 g zahăr tos
  • 30 g zahăr brun
  • 2 ouă
  • 1 plic zahăr vanilat
  • sare

 

Mod de preparare:

Untul să se înmoaie la temperatura camerei, freacă-l şi adaugă, treptat, mai întâi zahărul brun, apoi pe cel tos. Bate ouăle cu zahărul vanilat şi toarnă compoziţia în fir subţire peste unt, amestecând permanent cu telul.

Cerne peste compoziţie faina, cacaua şi un praf de sare şi alternează cu laptele.

Adaugă granulele de ciocolată şi umple cu această compoziţie 2/3 din capacitatea formelor din hârtie pergament. Aşază-le pe o tavă şi coace-le circa 20 de minute la 190° C.

Brioşe cu două feluri de ciocolată

Brioşe cu două feluri de ciocolată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.