Briose cu morcovi si fructe din: morcov, faina, oua, zahar, praf de copt, lapte, scortisoara, fructe. Ingrediente: un morcov 200 g făină un plic praf de copt 100 g zahăr 2 ouă 50 g unt 200 ml lapte scorţişoară 100 g fructe uscate Mod de preparare: Gălbenuşurile se freacă cu zahărul până ce se obţine […]
Briose cu ovaz si fructe din: fulgi de ovaz, faina, germeni de grau, praf de copt, zahar pudra, bicarbonat, ulei, coaja rasa de portocala, cirese. Ingrediente: 85 g fulgi de ovăz 100 g făină albă 85 g făină integrală 35 g germeni de grâu, de preferinţă prăjiţi 6 – 1/2 linguri zahăr pudră 1 linguriţă […]
Briose cu fructe asortate din: forme din hartie de copt, faina, amidon, praf de copt, unt, zahar, zahar vanilat, oua, branza dulce, sos de vanilie, lamaie, dulceata, fructe de melisa. Ingrediente: 12 forme din hârtie de copt 100 g făină 50 g amidon 1 linguriţă praf de copt 200 g unt moale 175 g zahăr […]
Briose cu fructe si ciocolata din: unt, zahar, galbenus, faina, praf de copt, lapte, fulgi de ciocolata, pere, stafide. Ingrediente: 100 g unt 150 g zahăr 2 gălbenuşuri 1 plic zahăr vanilinat 1 plic zahăr vanilat 250 g făină 1 plic praf de copt 120 ml lapte 80 g fulgi de ciocolată 1 linguriţă coajă rasă de […]
Imi plac briosele cu fructe. Va propun o reteta de briose cu visine.
Aveti nevoie de:
400 g visine
350 g faina
150 g zahar brun
120 g unt
150 g iaurt natural
3 oua
un pliculet praf de copt
esenta de vanilie
zahar praf pentru pudrat
Untul se topeste la bain-marie si il lasi sa se raceasca putin. Se porneste cuptorul sa se incalzeasca la 180 de grade.
Intr-un vas se pun ouale, zaharul brun, iaurtul, esenta de vanilie si untul topit. Mixezi bine si adaugi faina amestecata inainte cu praful de copt. Omogenizezi si adaugi si fructele bine spalate, scurse si urscate pe un servet.
Asezi hartia de briose in forme si torni compozitie cat sa mai ramana doar un deget de hartie deasupra.
Se lasa la cuptor 30 de minute.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi plac briosele cu fructe. Va propun o reteta de briose cu visine.
Aveti nevoie de:
400 g visine
350 g faina
150 g zahar brun
120 g unt
150 g iaurt natural
3 oua
un pliculet praf de copt
esenta de vanilie
zahar praf pentru pudrat
Untul se topeste la bain-marie si il lasi sa se raceasca putin. Se porneste cuptorul sa se incalzeasca la 180 de grade.
Intr-un vas se pun ouale, zaharul brun, iaurtul, esenta de vanilie si untul topit. Mixezi bine si adaugi faina amestecata inainte cu praful de copt. Omogenizezi si adaugi si fructele bine spalate, scurse si urscate pe un servet.
Asezi hartia de briose in forme si torni compozitie cat sa mai ramana doar un deget de hartie deasupra.
Se lasa la cuptor 30 de minute.