Briose cu lapte si ciocolata
PrinteazaBriose cu lapte si ciocolata din: faina, zahar, unt, oua, lapte, praf de copt, cacao, fulgi de ciocolata, bomboane pentru decor.
- 300 g făină
- 120 g zahăr
- 125 g unt
- 12 ouă
- 200 ml lapte
- 1 linguriţă praf de copt
- 1 linguriţă cacao
- 100 g fulgi de ciocolată
- bomboane pentru decor
Mod de preparare:
Topeşti untul şi îl laŞi deoparte. Făina, zahărul, cacaua şi praful de copt le amesteci şi le laşi deoparte, din nou.
Baţi ouăle şi le amesteci cu laptele, adăugând şi untul.
Apoi torni amestecul lichid peste cel solid. Amesteci şi, în momentul în care nu mai există cocoloaşe, iar aluatul este omogen, adaugi fulgii de ciocolată.
Torni în forme şi le dai la cuptor pentru 20 de minute. Le decorezi cu bombonele.
Pofta buna!