Briose cu lapte si ciocolata

Printeaza

Briose cu lapte si ciocolata din: faina, zahar, unt, oua, lapte, praf de copt, cacao, fulgi de ciocolata, bomboane pentru decor.

Ingrediente:Briose cu lapte si ciocolata

  • 300 g făină
  • 120 g zahăr
  • 125 g unt
  • 12 ouă
  • 200 ml lapte
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 1 linguriţă cacao
  • 100 g fulgi de ciocolată
  • bomboane pentru decor

Mod de preparare:

Topeşti untul şi îl laŞi deoparte. Făina, zahărul, ca­caua şi praful de copt le amesteci şi le laşi deopar­te, din nou.

Baţi ouăle şi le amesteci cu laptele, adă­ugând şi untul.

Apoi torni amestecul lichid peste cel solid. Amesteci şi, în momentul în care nu mai există cocoloaşe, iar alu­atul este omogen, adaugi fulgii de ciocolată.

Torni în forme şi le dai la cuptor pentru 20 de mi­nute. Le decorezi cu bombonele.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.