Brioșe din albuș din: albusuri, faina, ulei, zahar, zeama de lamaie, coaja de portocala confiata, susan, rahat. Ingrediente: 3 albușuri 3 linguri făină 3 linguri ulei 3 linguri zahăr 1 linguriță zeamă de lămâie opțional coajă de portocală confiată susan și cubulețe de rahat pentru decor Mod de preparare: Bați albușurile spumă tare cu […]
Briose cu mac
PrinteazaBriose cu mac din: faina de migdale, pudra de proteina, praf de copt, sare, indulcitor, bicarbonat de sodiu, seminte de mac, smantana, oua, apa, esenta de lamaie, coaja de lamaie.
Ingrediente:
- 120gr faina de migdale
- 120gr pudra de proteina cu aroma de vanilie
- 1 1/2 lingurite praf de copt
- 1/2 lingurita sare
- 30gr indulcitor
- 1lingurita bicarbonat de sodiu
- 2 linguri seminte de mac
- 120ml smantana
- 2 oua
- 2 linguri apa
- 2 lingurite esenta de lamaie
- Coaja rasa de la 1 lamaie
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170C. In boluri separate combinati ingredientele uscate si cele umede.
Ungeti o tava de 16 briose. Amestecati ingredientele si transferati alutul in tava pregatita.
Dati la cuptor 20 minute.
16 briose, fiecare contine
- 5.25 gr carbohidrati
- 1 gr fibra
- 7.75 gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Briose cu mei si amaranth
Briose cu mei si amaranth din: mei, amaranth, supa de legume, ardei copt, usturoi, suc de lamaie, pasta tahini, drojdie, miso, amidon, sare, patrunjel, faina. Meiul este o sursă excelentă de proteine, fibre și vitamine B, precum și minerale precum fierul și magneziul. Este de asemenea o sursă importantă de carbohidrați, dar are un indice […]
Pofta buna!