Briose cu mango si ciocolata
PrinteazaBriose cu mango si ciocolata din: faina, praf de copt, fulgi de ciocolata, unt, scortisoara, zahar, oua, mango, rachiu, crema de vanilie, menta.
- 12 forme din hârtie de copt
- 125 g făină de grâu integral
- 2 linguriţe praf de copt
- 75 g fulgi de ciocolată albă
- 125 g unt moale
- 110 g zahăr
- 1 linguriţă scorţişoară
- 3 ouă
- 400 g cubuleţe de mango
- 2 linguri rachiu de cireşe
- zahăr pudră
- cremă de vanilie (gata preparată)
- felii de mango
- fulgi de ciocolată
- mentă pentru decorat
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul la 180 °C. Puneţi formele din hârtie în tava pentru brioşe.
Amestecaţi făina cu praful de copt şi ciocolata albă. Frecaţi untul cu zahăr si scorţişoară.
Inglobaţi ouăle, după ce le-aţi bătut. Adăugaţi compoziţia de făină şi amestecaţi până se integrează complet. Inglobaţi cubuleţele de mango. Puneţi rachiul de cireşe.
Umpleţi uniform aluatul în forme. Lăsaţi apoi cea 25 de minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului.
După ce le-aţi scos din cuptor lăsaţi brioşele cca 5 minute în forme. Ungeţi brioşele cu crema de vanilie si decorati-le cu felii de mango, fulgi de ciocolată si frunze de mentă.
Briose cu mango si ciocolata
Pofta buna!