Briose cu branza si spanac din: branza feta, spanac, mustar, ulei, lapte, faina, ou, praf de copt. Ingrediente: 100 g branza feta 200 g spanac o lingură mustar 50 ml ulei 100 ml lapte 250 g faina un ou un plic praf de copt Mod de preparare: Toate ingredientele în afară de brânza feta […]
Briose cu masline, bacon si mozzarella
PrinteazaBriose cu masline, bacon si mozzarella din: masline, faina, mozzarella, bacon, ceapa, lapte, ou, praf de copt, oregano, boia, sare, ulei.
- 100 g masline verzi
- 2 cani cu faina
- 200 g mozzarella
- 50 g bacon
- 1 ceapa
- 1/2 cana lapte
- 1 ou
- 1 lingura cu praf de copt
- oregano
- boia
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Amestecă făina proaspăt cernută cu praful de copt şi sare. Adaugă mozzarella rasă, ceapa tocată mărunt.
Amestecă uşor ca să nu se sfărâme. Separat, bate oul şi subţiază-l cu apă până obţii o cană de lichid, apoi combină cu laptele.
Lichidul astfel obţinut, toarnă-l peste compoziţia de ingrediente uscate de mai sus şi amestecă.
Unge cu ulei formele de brioşe şi tapetează-le cu un amestec de boia şi oregano.
Umple formele şi ornează cu rondele de măsline şi fâşii de bacon.
Lasă la cuptor cam 40 de minute.
Briose cu masline, bacon si mozzarella
Pofta buna!
poate iti place si:
Briose cu branza si verdeata
Briose cu branza si verdeata din: oua, ulei, iaurt, faina, sare, praf de copt, bicarbonat, verdeturi, crema de branza. Ingrediente: 2 ouă 120 ml ulei de rapiţă 200 g iaurt 200 g făină 1/2 de linguriţă de sare 200 g făină de grâu integrală 2 linguriţe de praf de copt 1 linguriţă de bicarbonat de […]
Pofta buna!
Bune briosele cu masline