Briose picante cu ardei iute
PrinteazaBriose picante cu ardei iute din: faina, malai, praf de copt, sare, zahar pudra, lapte batut, lapte, oua, unt, ardei iute.
- 120 g faina
- 120 g mălai
- 20 g praf de copt
- 1 linguriță de sare
- 40 g de zahăr pudră
- 280 g lapte bătut
- 100 g lapte
- 2 oua, ușor bătute
- 50 g unt nesărat, topit și răcit
- 2 ardei iuti verzi, fara seminte si tocat marunt
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Amestecati faina, malaiul, praf de copt, sare și zahăr într-un castron și faceti o adancitura in mijloc. Se amestecă laptele batut, lapte, ouă și unt topit și se toarnă în amestecul de faina.
Se amestecă cu o lingură de lemn, apoi se incorporeaza ardeiul iute. Ungeti cu unt si tapetati cu faian o tava de 12 briose si umpleti cu aluat. Coaceți brioșele picante pentru 20 de minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Pofta buna!