Briose picante cu morcovi rumeniti

Printeaza

O reteta de briose picante din: fasole, ceapa, ou, morcovi, faina, ulei, sare, piper si boia iute.

Ingrediente:Briose picante cu morcovi rumeniti

  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 2 morcovi
  • 2 linguri cu faina
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia iute

 

Mod de preparare:

Pune fasolea la fiert în apă cu un praf de sare. Ai grijă să schimbi apa de două, trei ori. Separat, taie ceapa şi căleşte-o în puţin ulei încins.

Scurge fasolea, zdrobeşte-o şi amestec-o uşor cu oul, ceapa călită şi un praf de piper şi boia. Subţiază cu un pic din zeama în care a fiert fasolea. Cu această compoziţie, umple formele de brioşă. Lasă-le la cuptor, la foc moderat, apro­ximativ 25 de minute.

Curăţă morcovii şi dă-i pe râzătoare. Tăvăleşte-i prin făină şi rumeneşte-i în ulei încins. Scoate brioşele din formă şi serveşte-le alături de morcovii rumeniţi separat.

Briose picante cu morcovi rumeniti

Briose picante cu morcovi rumeniti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.