Briose cu porumb

Printeaza

Briose cu porumb din: nuca de cocos, malai, faina, apa, sare.

Ingrediente:

  • 1/4 cană nucă de cocos
  • 1 1/2 cană mălai
  • 1/4 cană făină
  • 1 1/3 cană apă
  • 1 linguriţă sare

 

Mod de preparare:

Amestecaţi toate ingredientele. Lăsaţi să stea 20-30 minute înainte de a forma brioşele.

Coaceţi 45 minute. Rezultă 6 brioşe mici.

Pot fi coapte în forme şi tăiate în sferturi pentru a fi servite cu o linguriţă de dulceaţă sau sirop.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.