Somon cu Crustă de Ierburi la Air Fryer din: fileuri de somon, ulei de masline, rozmarin, cimbru, patrunjel, sare, piper, lamaie. Această rețetă îmbină simplitatea cu nutriția, oferind un fel de mâncare bogat în omega-3, proteine și antioxidanți, fără a compromite gustul sau textura. Descoperiți cum să transformați o bucată de somon obișnuită într-un festin […]
Briose pufoase cu prune
PrinteazaBriose pufoase cu prune din: prune, oua, ulei, iaurt, faina, praf de copt, zahar, zahar vanilat.
Ingrediente:
- 250 g prune
- 3 ouă
- 80 ml ulei
- 200 g iaurt
- 450 g făină
- 2 linguriţe praf de copt
- 6 linguri zahăr
- 4 plicuri zahăr vanilinat
Mod de preparare:
Mixezi ouăle cu iaurtul. Torni uleiul picătură cu picătură, apoi adaugi treptat zahărul şi mixezi până se topesc cristalele. In amestecul omogen obţinut, încorporezi făina cernută împreună cu praful de copt şi puţină sare.
După ce ai omogenizat din nou compoziţia, o laşi să se odihnească până când pregăteşti fructele.
Speli prunele şi le tai felii subţiri, pe care le pui într-o strecurătoare şi le presari cu zahărul vanilinat.
Aşezi hârtiile de copt speciale în tava pentru brioşe şi le umpli pe jumătate. Repartizezi fructele pe brioşe, aşezându-le cât mai estetic.
Coci brioşele la foc mediu, timp de 30-35 de minute, în cuptorul preîncălzit. După ce s-au răcit, le pudrezi cu zahăr cu aromă de vanilie.
Briose pufoase cu prune
Pofta buna!
Salata Vietnameneză de Papaya din: papaya, morcov, coriandru, menta, arahide, ceapa rosie, ardei iute rosu. Îmbrățișând esența culinară a Vietnamului, salata de papaya, cunoscută sub numele de Gỏi Đu Đủ, este un festin pentru simțuri, oferind o combinație perfectă de dulce, acru, picant și sărat. Această salată nu doar că încântă papilele gustative cu diversitatea […]