Briose cu rom si cocos

Printeaza

Briose cu rom si cocos din: unt, kiwi, faina, fulgi de cocos, praf de copt, bicarbonat, ou, zahar, ulei, smantana, rom, Raffaello, budinca, cacao.

 

Ingrediente:

  • unt pentru forme
  • 5 kiwi
  • 200 g făină
  • 50 g fulgi de cocos
  • 2 1/2 linguriţe praf de copt
  • 1/2 linguriţă de bicarbonat
  • 1 ou
  • 125 g zahăr
  • 80 ml ulei de floarea-soarelui
  • 250 g smântână
  • 2 linguri de rom
  • 24 de Raffaello
  • budincă mocca (produs gata preparat) şi cacao pudră pentru decorat

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180 °C. Ungeţi tava pentru brioşe şi puneţi-o în frigider.

Curăţaţi kiwi şi tăiaţi în bucăţele mici. Amestecaţi făina cu fulgi de cocos, praf de copt şi bicarbonat.

Bateţi oul. Adăugaţi zahărul, uleiul, smântână şi romul şi amestecaţi bine.

Adăugaţi compoziţia de făină şi amestecaţi până se integrează complet.

Inglobaţi cu grijă cubuleţele de kiwi. Puneţi jumătate din cantitatea de aluat în forme, puneţi câte un Raffaello deasupra şi acoperiţi cu restul de aluat.

Lăsaţi 20 de minute la copt pe raftul din mijloc al cuptorului, scoateţi-le şi mai lăsaţi-le să stea 5 minute în forme.

Decoraţi cu budincă mocca, Raffaello şi cacao pudră.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.