Briose sarate cu verdeata
PrinteazaBriose sarate cu verdeata din: bacon, ceapa, lapte, unt, oua, cascaval, marar.
- 200 g bacon
- o ceapă
- 125 ml lapte
- 225 g făină
- un plic praf de copt
- 100 g unt
- 2 ouă
- 50 g caşcaval ras
- 1/2 legătură mărar
- sare
- piper
- ulei, pentru forme
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se călesc ceapa şi baconul tăiate mărunt. Se scot apoi pe şervete de hârtie.
Se amestecă făina cu praful de copt, se adaugă untul topit şi ouăle bătute. Se toarnă laptele călduţ, sare şi piper, după gust, se amestecă apoi se adaugă ceapa, baconul, verdeaţa şi caşcavalul.
Se repartizează în formele unse cu ulei şi se lasă la cuptor 20 de minute.
Pofta buna!