Blended Grain Scotch: Tot Ce Trebuie Să Știi – Blended Grain Scotch reprezintă un tip de whisky unic și fascinant, creat prin amestecarea diferitelor single grain whisky-uri din diverse distilerii. Acest tip de whisky este apreciat pentru complexitatea și diversitatea sa de arome, oferind o experiență de degustare distinctă. Istoria Whisky-ul scoțian are rădăcini adânci […]
Briose sarate cu praz si linte
PrinteazaBriose sarate cu praz si linte din: piure de linte, sare, chimen, faina, praz, unt, oua, praf de copt, cascaval.
Ingrediente:
- 1 cană piure de linte fiartă
- 1 linguriţă sare
- 1 vârf de cuţit chimen măcinat
- 1 cană făină
- 100 g praz
- 100 g unt
- 2 ouă
- 1 plic praf de copt
- 50 g caşcaval
Mod de preparare:
Briose sarate cu praz si linte: Tai prazul mărunt şi îl căleşti în puţin unt, până se înmoaie.
Mixezi untul rămas cu ouăle, sarea, chimenul, praful de copt şi făina cernută. în compoziţia obţinută, încorporezi prazul călit şi piureul de linte fiartă.
Omogenizezi şi pui compoziţie în forma pentru brioşe, în prealabil tapetată cu hârtii de copt. Coci brioşele la foc mediu, în cuptorul preîncălzit, pentru 25 de minute.
Spre sfârşit, presari caşcaval ras deasupra brioşelor şi laşi să se topească.
Pofta buna!
Mâncare de spanac cu ouă ochiuri
Mâncare de spanac cu ouă ochiuri – este o rețetă tradițională, perfectă pentru o masă rapidă și sănătoasă. Spanacul, cunoscut pentru conținutul său bogat în fier și vitamine, se combină excelent cu ouăle, oferind o masă echilibrată și plină de proteine. Spanacul a fost folosit pentru prima dată în Persia antică și a devenit popular […]