Briose cu stafide
PrinteazaBriose cu stafide din: faina, faina de migdale, stafide, lapte, smantana, suc de fructe, oua, banane, bicarbonat, praf de copt, ghimbir.
Ingrediente:
- 280 g făină
- 185 g făină de migdale
- 50 g stafide
- 250 ml lapte
- 250 ml smântână de gătit
- 140 ml suc de fructe
- 2 ouă
- 3 linguri banani mărunţite
- 2 linguriţe bicarbonat
- 2 linguriţe praf de copt
- puţin ghimbir măcinat
Mod de preparare:
Briose cu stafide: Se amestecă cele două tipuri de făină cu praful de copt si bicarbonatul.
Bananele mărunţite se amestecă bine cu smântână, laptele, sucul de fructe, ouăle si ghimbirul. Apoi se adaugă stafidele.
Se amestecă apoi compoziţia cu făină si cea cu banane si se repartizează în formele de copt.
Se lasă la cuptor 20-25 de minute, până ce o scobitoare introdusă în aluat iese uscată.
Pofta buna!