Briose cu stafide

Printeaza

Briose cu stafide din: faina, faina de migdale, stafide, lapte, smantana, suc de fructe, oua, banane, bicarbonat, praf de copt, ghimbir.

Ingrediente:

  • 280 g făină
  • 185 g făină de migdale
  • 50 g stafide
  • 250 ml lapte
  • 250 ml smântână de gătit
  • 140 ml suc de fructe
  • 2 ouă
  • 3 linguri banani mărunţite
  • 2 linguriţe bicarbonat
  • 2 linguriţe praf de copt
  • puţin ghimbir măcinat

 

Mod de preparare:

Briose cu stafide: Se amestecă cele două tipuri de făină cu praful de copt si bicarbonatul.

Bananele mărunţite se amestecă bine cu smântână, laptele, sucul de fructe, ouăle si ghimbirul. Apoi se adaugă stafidele.

Se amestecă apoi compoziţia cu făină si cea cu banane si se repartizează în formele de copt.

Se lasă la cuptor 20-25 de minute, până ce o scobitoare introdusă în aluat iese uscată.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.