Briose cu sunca si ciuperci

Printeaza

Briose cu sunca si ciuperci din: ceapa, ardei, ciuperci, sunca, capere, faina, verdeturi, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou, ulei, mustar, iaurt.

Ingrediente:

  • 12 forme din hârtie de copt
  • 1 ceapă
  • 1 ardei roşu
  • 100 g ciuperci Champignon
  • 150 g şuncă
  • 250 g făină
  • 3 linguri capere
  • 1 lingură de amestec verdeţuri
  • 1 priză de sare
  • 1 priză de piper
  • 2 1/2 linguriţă praf de copt
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 1 ou
  • 60 ml ulei
  • 1 linguriţă muştar
  • 150 g iaurt
  • 50 g creme fraiche

 

Mod de preparare:

Preincălziţi cuptorul la 180 °C. Puneţi formele din hârtie în tava pentru brioşe.

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o mărunt. Spălaţi ardeiul, tăiaţi-l în două, scoateţi seminţele si tăiati-l cubulete.

Curăţaţi ciupercile şi tăiaţi-le mărunt. Tăiaţi şunca în bucătele mici.

Amestecati făina cu capere, amestecul de verdeţuri, sare, piper, praf de copt şi bicarbonat

. Inglobaţi bucăţelele de ceapă şi de ardei, ciupercile şi şunca.

Bateţi oul. Adăugaţi ulei, muştar, iaurt şi creme frai che. Adăugaţi treptat compoziţia de făină si amestecati până când se integrează complet.

Umpleţi uniform aluatul în forme si lăsaţi cca 20-25 de minute la copt pe raftul din mijloc al cuptoru lui.

După ce le-aţi scos din cuptor lăsaţi brioşele cca 5 mi nute în forme.

Scoateti-le si serviţi-le cât sunt calde.

 

Briose cu sunca si ciuperci

Briose_cu_sunca_si_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.